Δραστηριότητες

Δεκέμβριος 2017 και Φεβρουάριος 2018
Εναρκτήρια συνάντηση  για την επίσημη έναρξη του έργου και ανταλλαγή εμπειριών με θέμα «Οι ΜΜΕ στην Ιταλία; μέθοδοι διαχείρισης και εφαρμογής, μάθηση από τις καλύτερες» Ιταλία, GoDesk.

Μαρτίος και Απριλίος 2018
Ανταλλαγή εμπειριών με θέμα «Οι ΜΜΕ στην Πολωνία; Ηγετικές ΜΜΕ στην πράξη, προβλήματα και λύσεις» και επίσκεψη σε επαγγελματίες καλών πρακτικών στην Πολωνική Περιφέρεια, Πολωνία, Euro-idea.

Ιούλιος και Σεπτέμβριος 2018
Ανταλλαγή εμπειριών με θέμα «Εργοδότες και εργαζόμενοι νέες απαιτήσεις στην Επαγγελματική Κατάρτιση και Εκπαίδευση» και επίσκεψη σε επαγγελματίες καλών πρακτικών στην ισπανική περιφέρεια, Ισπανία, FTSI.

Οκτώβριος και Νοέμβριος 2018
Ανταλλαγή εμπειριών στο θέμα «Απαιτήσεις για την επιχειρηματικότητα στον τομέα της Επαγγελματικής Κατάρτισης και Εκπαίδευσης » ευκαιρίες μάθησης «και επίσκεψη σε επαγγελματίες καλών πρακτικών στην Πορτογαλία, Epralima, – Διάσκεψη στρογγυλής τραπέζης, μικρές και συγκεκριμένες συζητήσεις

Φεβρουάριος και Μάρτιος 2019
Ανταλλαγή εμπειρίας με θέμα «Συστήματα διαχείρισης και εξαγωγικές πολιτικές» και επίσκεψη σε επαγγελματίες καλών πρακτικών στη Βουλγαρία, Bulgarian Management Association.

Απρίλιος και Μάιος 2019
Ανταλλαγή εμπειρίας με θέμα «συστήματα εκπαίδευσης και ελέγχου της Επαγγελματικής Κατάρτισης και Εκπαίδευσης» και επίσκεψη στις κορυφαίες ΜΜΕ-survivors στην Ελλάδα, EEO GROUP SA.

Ιούλιος και Σεπτέμβρης 2019
Η τελευταία Κοινή Εκπαιδευτική Εκδήλωση θα είναι μια εκπαιδευτική επίσκεψη, αλλά και ένα είδος Τελετής Λήξης. Θα παρουσιασθούν οι κοινές εμπειρίες και προτάσεις για το πώς να κάνετε την επιχείρηση σας βιώσιμη καθώς και ανταλλαγή εμπειρίας στο θέμα «Η επιβίωση της ΜΜΕ: Διδάγματα, μέθοδοι και συνέπειες» Ιταλία, Sharing Europe.

Ένας από τους κύριους στόχους θα είναι η κοινοποίηση των αποτελεσμάτων του έργου στο κοινό και η δημιουργία πιθανών συνεργειών με επερχόμενα έργα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *