3ο Μικρής διάρκειας κοινό πρόγραμμα κατάρτισης προσωπικού – Puerto de Sagunto- Σεπτέμβριος 2018

Από 3 έως 7 Σεπτεμβρίου έλαβαν χώρα το τρίτο πρόγραμμα εκπαίδευσης και οι εκπαιδευτικές επισκέψεις του έργου «SURVIVE- Επιβιώνοντας από την καταιγίδα: Εντοπίζοντας και Συνδέοντας εσωτερικές δυνατότητες με την επιχειρηματική συνέχεια», Erasmus + KA2 Στρατηγικές Συνεργασίες Για Επαγγελματική Εκπαίδευση Και ΚατάρτισηΑνταλλαγή ΠρακτικώνΑριθμός Προγράμματος 2017-1-IT01-KA202-006081, οργανώθηκε από την Ισπανική εταιρεία Οργανισμός για τους Εργαζόμενους στο Χάλυβα στην πόλη Puerto de Sagunto, στην περιοχή της Βαλένθιας.

Παρουσία όλων των συμμετεχόντων, Πολωνία (Euro-Idea – Krakow), Πορτογαλία (Epralima – Arcos de Valdevez), Ισπανία,  Βουλγαρία (Bulgarian Management Association – Blagoevgrad), Ιταλία (Godesk – Potenza και Sharing Europe – Florence) και Ελλάδα (EEO Group – Athens), τέθηκε ο στόχος διερεύνησης και εντοπισμού των μυστικών των εταιρειών που πέτυχαν, αντιμετωπίζοντας, ξεπερνώντας τις δυσκολίες και επιβιώνοντας μέσα στην περίοδο της κρίσης, εκμεταλλευόμενες τα πλεονεκτήματα και επιτυγχάνοντας την αύξηση των αγορών του συνολικού εισοδήματος.

Η Ισπανική εταιρεία ως διοργανωτής προώθησε την εκπαίδευση στη διαχείριση ανθρωπίνων πόρων, επιδιώκοντας να αναδείξει τη σημασία της ανάπτυξης των δεξιοτήτων ως ουσιαστικό στοιχείο για την απασχόληση των υπαλλήλων και τη βιωσιμότητα των εταιρειών.

Επιπλέον, έλαβε χώρα επίσκεψη στο Ίδρυμα Βιομηχανικής ΚληρονομιάςΠολιτιστικός τομέας, το οποίο είναι αφιερωμένο στη διατήρηση της βιομηχανικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής του Puerto de Sagunto και το οποίο υπογραμμίζει με επιμονή την επιτυχία του πεδίου δραστηριότητάς του.

Στη συνέχεια, οι εταίροι ήταν επίσης σε θέση να παρακολουθήσουν παρουσίαση της εταιρείας Nunsys, η οποία εμφανίστηκε στη μέση της οικονομικής κρίσης με στόχο τη δημιουργία τεχνολογικών λύσεων που αναπτύχθηκαν ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών της, συμβάλλοντας στην επιβίωση κάποιων και την ανάπτυξη άλλων. Παρά τη δημιουργία της σε περιόδους κρίσης, σήμερα είναι μια συνεχώς αναπτυσσόμενη και εξαιρετικά επιτυχημένη εταιρεία.

Μετά την ολοκλήρωση της ημερήσιας διάταξης της εκδήλωσης, υπενθυμίστηκε το χρονοδιάγραμμα της επόμενης συνάντησης και η εκπαιδευτική επίσκεψη υπό την ευθύνη της εταιρείας Epralima. Ως εκ τούτου, η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Arcos de Valdevez της Πορτογαλίας στις 18 και 19 Οκτωβρίου και η δεύτερη θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 15 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους.

Εδώ μπορείτε να βρείτε την εκπαιδευτική ΗΜΕΡΙΔΑ και το ηλεκτρονικό βιβλίο από την εκπαίδευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *