5η Διακρατική Συνάντηση στη Σόφια, Φεβρουάριος 2019

Στις 5 και 6 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η πέμπτη διακρατική συνάντηση του έργου «SURVIVE – Επιβιώνοντας στην καταιγίδα: Προσδιορισμός και Σύνδεση Εσωτερικών Ικανοτήτων με την Επιχειρησιακή Συνέχεια», στη Σόφια  (Βουλγαρία) που διοργανώθηκε από την Bulgarian Management Association (BMA).

Το έργο SURVIVE έχει αναπτυχθεί στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος Erasmus+ KA2 Στρατηγικές Συνεργασίες για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση – Ανταλλαγές πρακτικών – με αριθμό έργου 2017-1-IT01-KA202-006081.

Παρουσία των εταίρων από την Πολωνία (Euro-Idea-Cracóvia), την Πορτογαλία (Epralima – Arcos de Valdevez), την Ισπανία (Fundation Trabajadores Siderurgia Integral – Barakaldo Bizkaia) και την Ιταλία (Godesk – Potenza and Sharing Europe – Florença) επαληθεύτηκε η κατάσταση των καθηκόντων που έχουν εκτελεστεί, ενώ συζητήθηκε η συλλογή των ορθών πρακτικών, καθώς επίσης και η διάδοση του έργου μέσω της ιστοσελίδας. Στη συνέχεια συζητήθηκαν οι ημερομηνίες των επόμενων συνεδριάσεων και δραστηριοτήτων, καθορίστηκαν τα καθήκοντα που θα εκτελεστούν στο μέλλον, ενώ σχεδιάστηκε η επόμενη επίσκεψη μελέτης στη Σόφια, η οποία θα λάβει χώρα τον επόμενο μήνα (Μάρτιο).

Εδώ μπορείτε να βρείτε την σχετική ατζέντα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *