6η Διακρατική Συνάντηση στην Αθήνα, Απρίλιος 2019

Στις 2 και 3 Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η έκτη διακρατική συνάντηση του προγράμματος «Survive – Επιβιώνοντας από την καταιγίδα: Εντοπίζοντας και Συνδέοντας εσωτερικές δυνατότητες με την επιχειρηματική συνέχεια», Erasmus + KA2 Στρατηγικές Συνεργασίες για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Εκπαίδευση – Ανταλλαγές Πρακτικών – αριθμός έργου 2017-1-IT01-KA202-006081, που διοργανώθηκε από την εταιρεία συμβούλων EEO GROUP.

Το παρόν στη συνάντηση έδωσαν όλοι οι εταίροι από την Πολωνία (Euro-Idea-Cracóvia), την Πορτογαλία (Epralima – Arcos de Valdevez), την Ισπανία (Fundation Trabajadores Siderurgia Integral – Barakaldo Bizkaia), Ιταλία (Godesk- Potenza και Sharing Europe – Florence) και Ελλάδα (EEO GROUP – Αθήνα).

Οι εταίροι συζήτησαν για την υφιστάμενη κατάσταση των καθηκόντων που έχουν πραγματοποιηθεί, διατυπώνοντας συστάσεις για τη βελτίωση της ιστοσελίδας και κατά συνέπεια, για τη βέλτιστη διάδοση του έργου. Στη συνέχεια παρουσιάστηκε και εγκρίθηκε από όλους τους εταίρους μια ενδεικτική ατζέντα για την εκπαιδευτική επίσκεψη, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα το Μάιο 2019, ενώ επίσης συζητήθηκαν οι ημερομηνίες της τελευταίας διακρατικής συνάντησης και της τελευταίας εκπαιδευτικής επίσκεψης στη Φλωρεντία. Ακολούθως, καθορίστηκαν τα επόμενα καθήκοντα που πρέπει να εκτελεστούν.

Εδώ μπορείτε να βρείτε την Ατζέντα της συνάντησης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *