6ο Μικρής διάρκειας κοινό πρόγραμμα κατάρτισης προσωπικού – Ελλάδα – Μάιος 2019

Από τις 13 έως τις 17 Μαΐου 2019 διοργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε από τον όμιλο EEO GROUP SA στην Αθήνα το έκτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και επισκέψεις μελέτης στα πλαίσια του έργου «SURVIVE –Επιβιώνοντας στην καταιγίδα: Προσδιορισμός και Σύνδεση Εσωτερικών Ικανοτήτων με την Επιχειρησιακή Συνέχεια». Το έργο με αριθμό 2017-1-IT01-KA202-006081 εντάσσεται στο πρόγραμμα Erasmus + KA2 Στρατηγικές Συνεργασίες για την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση – Ανταλλαγές πρακτικών.

Η εταιρεία EEO GROUP διοργάνωσε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα σχετικά με τη σημασία της μάθησης γύρω από τον τουριστικό τομέα και τις δημιουργικές βιομηχανίες, παρουσία όλων των εταίρων της κοινοπραξίας – EEO Group (Ελλάδα), Euro‐Idea (Πολωνία), Fundación de Trabajadores de la Siderurgia Integral (Ισπανία), Bulgarian Management Association (Βουλγαρία), Sharing Europe (Ιταλία), GoDesk (Ιταλία), Epralima- Escola Profissional do Al to Lima (Πορτογαλία)- με στόχο τη διερεύνηση και τον εντοπισμό του μυστικού της επιτυχίας των επιχειρήσεων, το οποίο επέτρεψε σε αυτές κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης να ξεπεράσουν τις δυσκολίες τους και να επιβιώσουν.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε μια επίσκεψη στο «POP UP Restaurant», μια πρωτοβουλία των φοιτητών του Επαγγελματικού Ινστιτούτου ΑΚΜΗ, ενώ ακολούθησαν  επισκέψεις στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο, στο Μουσείο Τουρισμού και στο ξενοδοχείο St George Lycabettus. Οι συμμετέχοντες επισκέφθηκαν επίσης το στούντιο Amasis Painter, ένα καλό παράδειγμα μικρομεσαίας επιχείρησης που επιβίωσε κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης, το Ergon House, ένα μοναδικό μείγμα φιλοξενίας και ελληνικής μαγειρικής εμπειρίας, το  Clumsies, μια καλή πρακτική εταιρίας τροφίμων και ποτών και τέλος το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων, έναν οργανισμό εξαιρετικά σημαντικό ως προς την υποστήριξη των μικρών επιχειρήσεων.

Μετά την ολοκλήρωση του κοινού προγράμματος κατάρτισης προσωπικού, συντάχθηκε ένας απολογισμός της εκδήλωσης, όπου όλοι οι εταίροι κατέληξαν -όπως και σε προηγούμενες εκδηλώσεις- ότι ήταν αρκετά κερδοφόρο και εμπλουτισμένο, λαμβάνοντας υπόψη το περιεχόμενο του έργου. Εδώ μπορείτε να βρείτε την εκπαιδευτική ΗΜΕΡΙΔΑ και το E-BOOK από την εκπαίδευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *