Дейности

Декември 2017 и февруари 2018 г.
Среща за начало на проекта и обмен на опит на тема „МСП в Италия; методи на управление и изпълнение, учене от най-добрите“, Италия, GoDesk.

Март и април 2018 г.
Обмен на опит по темата „МСП в Полша; Водещи малки и средни предприятия в практиката, проблеми и решения“ и посещение на практикуващи добри практики в полския регион, Полша, Euro-idea.

Юли и септември 2018 г.
Обмен на опит по темата „Ново търсене на работодатели и служители“ и посещение на практикуващи добри практики в испанския регион, Испания, FTSI.

Октомври и ноември 2018 г.
Обмен на опит по темата „Изисквания за VET за предприемачество; възможности за учене „и посещение на практикуващи добри практики в Португалия, Epralima, – Кръгла маса Конференция малки и специфични дискусии.

Февруари и Март 2019 г.
Обмен на опит по темата „Системи за управление и експортна политика“ и посещение на практикуващи добри практики в България, Българска мениджмънт асоциация.

Април и Май 2019 г.
Обмен на опит по темата „Системи за образование и контрол на ПОО“ и посещение на водещите ОЦЕЛЕЛИ МСП в Гърция, EEO.

Юли и Септември 2019 г.
Последното съвместно събитие за обучение ще бъде учебно посещение, но също така и нещо като заключително събитие; Представяне на споделените изживявания за да ги препоръчате един на друг и да покажете как да ги направите устойчиви и обмен на опит на тема „Оцелели малки и средни предприятия: извлечени поуки, методи и последствия“ Италия, споделяне на Европа. Една от основните цели ще бъде общуването на резултатите от проекта с обществеността и създаването на възможни синергии с предстоящите проекти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *